Ik heb talent beschikbaar

"Door de huidige omstandigheden is niets meer zeker. Wel weet ik dat ik goede mensen in dienst heb, maar waar ik momenteel minder of geen werk voor heb. Hoe mooi zou het zijn als ik mijn mensen de komende tijd kan inzetten bij bedrijven of instellingen die goed mensen kunnen gebruiken.  Daarmee help je de organisaties en verlaag je de personeelskosten."

Vergelijkbare verhalen horen we steeds vaker. Met Sterk naar Werk bieden we een oplossing. Op onze website stellen we bedrijven in de gelegenheid om hun talent al dan niet tijdelijk met andere werkgevers te delen.

Hoe werkt het?

Het begint met het aanmaken van een account. Vanuit het account is van iedere (deels) beschikbare medewerker een profiel aan te maken. Een profiel dat aangevuld kan worden door de eigen medewerker. Een profiel waarin niet alleen de huidige functie, de regio en het aantal beschikbare uren wordt getoond, maar ook de ervaring en de gewenste functie waarvoor het talent ingezet kan worden.

Op deze website worden profielen geanonimiseerd en beknopt getoond. Enkel werkgevers die door ons gescreend zijn kunnen inloggen en hebben toegang tot het gehele profiel. Bij interesse neemt de geïnteresseerde rechtsstreeks contact op met de huidige werkgever. De voorwaarden en condities stemt u onderling met elkaar af. Sterk naar Werk fungeert niet als intermediair. Vanzelfsprekend zijn wij wel beschikbaar voor vragen of voor het aanleveren van een voorbeeld detacherings overeenkomst

Wat kost het?

Het plaatsen van talent kost niets. We vragen enkel een bijdrage aan werkgevers die gebruik willen maken van de talenten van andere werkgevers.

Maak een account aan