Twents fonds voor Vakmanschap

Twents fonds voor Vakmanschap

Woon je in Twente en wil je je zelf door een scholing tot en met maximaal MBO niveau 4 verder ontwikkelen? Dan kun je gebruikmaken van de persoonlijke scholingscheques van Twents Fonds voor Vakmanschap.

De arbeidsmarkt in de regio Twente verandert in een hoog tempo. Investeren in vakmanschap is belangrijk om werknemers én de Twentse economie vitaal te houden. Daarom maken ondernemers, onderwijs en overheid het met Twents Fonds voor Vakmanschap het voor je mogelijk om je te blijven te ontwikkelen.
 

Voor wie?

De scholingscheque is er voor werkenden, zzp’ers en werkzoekenden uit Twente die zich willen om-, her- of bijscholen op MBO-niveau. Je kunt je cheque gebruiken om je verder te ontwikkelen binnen je eigen vakgebied, maar ook om jezelf klaar te stomen voor een ander beroep.

Voorwaarden

  • Je woont in Twente

  • De gewenste scholing is tot maximaal MBO niveau 4

  • Er is geen/onvoldoende financiering beschikbaar uit andere fondsen of regelingen om je opleiding van te betalen

  • Je volgt je opleiding bij een erkende onderwijsinstelling.
     

Hoe werkt het?

Je vraagt een loopbaangesprek aan bij een loopbaanconsulent van het Leerwerkloket Twente of het Loopbaanstation. Zij beoordelen of je aan alle voorwaarden voldoet en in aanmerking komt voor een scholingscheque. Vervolgens stellen samen een scholingsplan op. Ook tijdens je opleiding blijven jullie in contact.
 

Aanmelden?

Onderstaande opleidingen komen mogelijk in aanmerking voor het Twents Fonds voor Vakmanschap. Wil je je direct aanmelden voor een van onderstaande omscholingsprogramma? Ga dan snel naar www.twentsfondsvoorvakmanschap.nl en vul daar het belangstellingsformulier van Twents Fonds voor Vakmanschap in. Er wordt dan spoedig contact met je opgenomen.