Werken in het onderwijs

Werken in het onderwijs

Werken in het onderwijs

Altijd al willen werken in het onderwijs, Djopzz helpt je verder! Steeds meer hybride docenten worden in het onderwijs ingezet om bij te dragen aan de onderwijsdoelstellingen die behaald dienen te worden. Ze vormen inmiddels een vast onderdeel van formaties binnen het onderwijs. Dit leidt tot duurzame inzetbaarheid van de docenten, zorgt voor kennisbehoud en flexibiliteit in het personeelsbestand. Djopzz speelt in op de ontwikkelingen binnen het onderwijs en zetten hybride docenten in binnen verschillende onderwijsinstelling. Door vakinhoudelijke kennis en praktijkervaring zorgen ze voor een goede aansluiting tussen het onderwijs en de praktijk. De vakgebieden waar Djopzz hybride docenten onder andere inzet zijn kapsters, verpleegkundigen, timmermannen, ICT medewerkers, meubelmakers, zorgverleners etc. Deze groep hybride docenten begeleid Djopzz in samenwerking met onderwijsinstellingen voor de opleiding PDG. Naast het verzorgen van lessen binnen het onderwijs is de combinatie met reguliere werkzaamhedenwerken is steeds vaker een wens vanuit het onderwijs. Om in aanmerking te komen voor werkzaamheden in het onderwijs en een opleiding te volgen zijn er een aantal voorwaarden gesteld:

  • Relevante werkervaringen in een vakgebied, om vaardigheden over te kunnen brengen. Denk hieraan een verpleegkundige die op dit moment werkzaam zijn in een ziekenhuis of zorginstelling, die de ervaring over willen brengen op toekomstig zorgpersoneel;

  • Een mogelijkheid tot het aanvragen van een geldige VOG;

  • HBO diploma, om een PDG traject te kunnen starten en bevoegd voor de klas te kunnen staan. De PDG opleiding duurt maximaal 2 jaar en zou korter kunnen, dit is afhankelijk van de achtergrond van de kandidaat. De opleiding bestaat uit ca. 2 dagen in de maand een dag lessen volgen, met daarnaast praktijkopdrachten die uitgevoerd kunnen worden bij de werkzaamheden. Tijdens het volgen van de PDG opleiding wordt er verwacht om werkzaamheden van ongeveer 3 dagen in de week uit te voeren in het onderwijs. Deze werkzaamheden worden in samenwerking met Djopzz voor je gezocht.

Interesse of vragen neem contact met ons op voor een afspraak, zodat we de mogelijkheden kunnen doornemen!

 

Ik wil in het onderwijs werken