Werken in de Zorg

Werken in de Zorg

Werken in de zorg.

Je wil een andere baan of bent door deze rare tijd genoodzaakt om een carrièreswitch te maken. Voor je gevoel is de stap best wel groot, hoe ga je dit dan aanpakken? ‘’Sterk naar werk’’ kan je hierbij helpen!

Het begrip zorg is behoorlijk groot, denk hierbij aan werken in de jeugdzorg, acute zorg, woonzorg, ouderenzorg of zorg voor gehandicapten. Doordat deze beroepsgroep zo breed is, is er voor bijna iedereen wel een passende job te vinden. Een belangrijke vereiste voor veel functies is een diploma. Om dit te kunnen realiseren helpt de overheid je in sommige gevallen door middel van een (om)scholingsbudget. Wist je dat er werk- en leertrajecten zijn in de zorg waarbij je al binnen 2 jaar een verzorgende IG diploma kunt halen. Wil je binnen een half jaar al een diploma op zak hebben, dan is een opleiding helpende misschien wel wat voor jou. Tijdens de opleiding combineer je werk met studie. Je gaat gemiddeld één dag in de week naar school en de rest van de dagen ben je aan het werk. Bang zijn dat je tijdens het omscholingstraject zonder geld komt te zitten hoeft dus niet.

Als je eruit bent welke richting jou in de zorg het meeste aanspreekt dan kunnen we hiermee aan de slag. Wij zorgen dat je onder de aandacht komt van bedrijven uit de zorg die momenteel zitten te springen om personeel. In sommige gevallen is er geen opleiding nodig. Is het hebben van een opleiding wel een vereiste dan bekijken we samen de mogelijkheden.

 

Sterk naar werk helpt jou met het nemen van deze grote stap in je carrière! 


 

ik wil werken in de zorg